Om oss
15369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15369,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Välkommen till Derma Resursen!

Vi erbjuder en salong med hög kvalitet, kunskap, höga hygienkrav, god service samt ett gediget personligt engagemang.

Jag som äger och driver salongen heter Sofia Edman och är auktoriserad hudterapeut med både svensk (SHR) och internationell (Cidesco) examen samt medlem i SHR. Mitt mål är att du ska få en unik och personlig hudvårdsbehandling av högsta kvalité i en avkopplande miljö.

Min önskan är att du ska lämna salongen med en känsla av välbefinnande som varar länge!

Behandlingar

Salongen erbjuder vetenskapliga dokumenterade behandlingar med den senaste teknologin. I behandlingarna används några av marknadens ledande hudvårdsprodukter som ger synbara resultat.

Vid varje behandling ingår alltid en hudanalys och råd om hur man bör vårda sin hud hemma för att bibehålla resultat mellan behandlingarna samt förebygga och undvika hudproblem och negativ påverkan på sin hud.

Samtliga behandlingar utförs av auktoriserad hudvårdsterapeut med både svensk och internationell examen.

Produkter

Produktsortimentet är noggrant utvalt och uppdateras kontinuerligt, för att tillgodose salongens höga krav på resultatinriktad hudvård.

Salongen håller sig ständigt uppdaterad med det senaste inom branschen och vi vidareutbildar oss kontinuerligt. Med ett brett utbud av produkter och behandlingar av högsta kvalitet, skräddarsyr vi efter dina behov.

Vi strävar efter ett hälsosamt friskt åldrande för huden.

Service

Oavsett om du väljer en behandling för ditt välbefinnande eller söker lösning för ett specifikt hudproblem har vi behandlingar för dig.

Vi värdesätter din vistelse. Målet är att du som kund ska få ett professionellt och personligt bemötande där ditt välmående står i fokus.

På Derma Resursen skräddarsyr vi individuella behandlingsplaner som passar just dig och dina förutsättningar och din hud. Djupgående hudanalyser för att förstå orsaken till hudens tillstånd.